Нормативно-технологічна документація

ВИРОБИ ХЛІБОБУЛОЧНІ «ЄВРОПЕЙСЬКА ТРАДИЦІЯ»

ТУ У 15.8-23708061-003:2007 *

Використовуючи наше ТУ Ви маєте можливість розширення асортименту хлібобулочних виробів за рахунок:
1. використання додаткової сировини: борошна різних гатунків, зернових сумішей, заквасок, начинок, покращувачів
2. широкий діапазон ваги готових виробів: мінімальна маса 0,03 кг, максимальна маса обумовлюється виробниками за погодженням з торгівельними організаціями
3. будь-яка форма виробів, різноманітність оздоблення
4. можливість використання різних технік заморожування хлібобулочних виробів: виробництва заморожених тістових заготовок, заморожених напіввипечених напівфабрикатів і заморожених готових виробів

* Для того, щоб отримати у власне розпорядження оригінальний примірник ТУ , необхідно укласти договір з власником – ТОВ СОЛЕС. Укладення договору є необхідною правовою підставою для використання зазначеного ТУ в “очах” уповноважених контролюючих органів

 

ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ БОРОШНЯНІ «ОСОБЛИВІ»

ТУ У 15.8-23708061-004:2007 *

Використовуючи наше ТУ Ви маєте можливість розширення асортименту кондитерських виробів за рахунок:
1. використання додаткової сировини: сумішей, начинок, конфітюрів, глазурей, декорів та інш.
2. широкий діапазон ваги та форми готових виробів, різноманітність оздоблення
3. виготовлення високоякісних виробів, маючи невелике приміщення та мінімальний набір технологічного обладнання
4. стабільно висока якість продукції, що випускається
5. виготовлення кондитерських виробів з подовженими термінами зберігання
6. спрощення технології виробництва за рахунок виключення допоміжних операцій

* Для того, щоб отримати у власне розпорядження оригінальний примірник ТУ , необхідно укласти договір з власником – ТОВ СОЛЕС. Укладення договору є необхідною правовою підставою для використання зазначеного ТУ в “очах” уповноважених контролюючих органів