Справжня насолода з безглютеновими продуктами

Без глютену та з задоволенням від смаку

Безглютенова дієта все більше набирає популярності, але в першу чергу вона призначена та необхідна людям, які страждають на целіакію. Багато людей свідомо обираюсь уникати наявність глютену в раціоні. Таким чином, хлібобулочні вироби без глютену набувають все більшого значення і є основою такого харчування.
Целіакія – це хронічна хвороба тонкого кишківника, яка обумовлена непереносимістю клейковини. У людини із діагнозом целіакія, при споживанні харчових продуктів, що містять клейковину, відбувається пошкодження тканин тонкого кишківника, погіршується травлення та з‘являються різні симптоми, які можуть негативно вплинути на самопочуття. Єдина можливість лікування – це дієта без глютеновмісних продуктів.

Особливо значення має виробництво хлібобулочних виробів без глютену. Клейковина, як структурний білок, що забезпечує хлібопеарські властивості, міститься у зерновій сировині, такій як пшениця, спельта, жито, овес та ячмінь.
Але можливе виробництво вишуканих хлібобулочних виробів без глютену. Ми пропонуємо широкий спектр продуктів, включаючи інформаційний матеріал та технологічну підтримку, для гарантовано безпечного виробництва безглютенових виробів найвищої якості. Якщо вас цікавить ця тема, будь ласка, зв’яжіться з нами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *